Începe Organic Christmas, festivalul iernii verzi! Pe 16 și 17 decembrie

0

Începe Organic Christmas, festivalul iernii verzi! Pe 16 și 17 decembrie

Organic Christmas, primul festival de Crăciun organic din București își deschide porțile weekendul acesta, sâmbătă și duminică, de la ora 10.00 la Point.

Pentru două zile, Organic Days aduce natura în oraș și o celebrează cu tot ce e mai natural și mai organic în piață: designeri și artizani autentici care creează lucruri frumoase din materiale cât mai naturale, artiști, terapeuți, instructori de yoga, oameni pasionați de nutriție conștientă, fermieri care își aduc la oraș rodul de peste an, dar și mulți oameni care sunt pur și simplu curioși să afle mai multe despre ce înseamnă green living.

Punem la cale două zile de relaxare și conectare, într-un spațiu primitor. Vei avea șansa să participi la sesiuni matinale de yoga, să iei prânzul la cantina vegană, pregătit de East of Kitchen, să înveți cum să croșetezi o tapiserie ori să participi la o introducere în lumea ceaiurilor de specialitate oferită de Kofi Ti.

Ca în fiecare an, avem și un green market, de unde poți lua pentru acasă cadouri pentru tine și ai tăi. Lineup-ul este diversificat, așa că și cei mai pretențioși vor găsi câte ceva pentru alți pretențioși sau pentru sufletul lor: ceramică de la Ceramic Time, mănuși și fulare croșetate Made in Roșia Montană, cosmetice organice de la Atinge Organic, lumânari bio de la Vhala Candales, miere naturală de la Primitiv, cozonaci și pâine proaspătă de la MamaPan, un aprozar cu legume de la Nasul Roșu, ceasuri de pus sub brad de la Optimef, terarii de la Grădina Zânelor și multe altele.

Spațiul în care îți dăm întâlnire se află între Piața Lahovari și Grădina Icoanei. Se numește Point și are ca adresă: Eremia Grigorescu nr 10. O casă interbelică restaurată cu grijă pentru detalii, cu un mare mural verde pe ea.

Programul Crăciunului Verde:
Sâmbătă și duminica, de la 10.00 la 21.00
Preț susținere: 10RON

Să fie Organic Christmas!
Don’t panic, it’s organic!

Comentarii

Share.