Lucrezi de acasă? Uite cum poți integra perfect biroul în sufragerie!

0

În această generație a tehnologiei, birourile de acasă devin din ce în ce mai răspândite în casele de astăzi. Majoritatea familiilor au nevoie de un spațiu dedicat pentru computer sau laptop și de un loc în care să aibă grijă de facturi sau de făcut teme cu copiii, etc.

Deși nu fiecare casă are spațiu suplimentar pentru o amenajare birou acasă, există o modalitate ușoară de a încorpora unul, într-un spațiu pe care fiecare locuință îl are: camera de zi sau sufrageria.

De fapt, aceasta este o soluție foarte populară pentru proprietarii de case care au nevoie de un birou, dar fie nu au spațiul pentru un birou întreg, fie nu au  nevoie de unul. Un birou poate fi integrat chiar în sufragerie, într-un mod funcțional și elegant, cu o planificare inteligentă și câteva idei pentru casă deosebit de utile.

Iată câteva exemple despre modul de amenajare sufragerie care include și birou:

Amenajarea unui birou în propria locuință poate fi exact ceea ce ai nevoie, căci există numeroase motive și domenii de activitate care îți permit să îți desfășori munca de acasă. In cele ce urmează o să găsești câteva sfaturi utile pentru amenajare birou acasă:

amenajare birou acasă

  • Când biroul este foarte vizibil, cel mai bine este să alegi unul care are mult caracter. Optează pentru un model deosebit de birou, care poate fi modernizat cu un scaun alb sau în ton cu restul spațiului din încăpere.
  • Alege un birou simplu, dar care oferă o mulțime de spații de depozitare sub formă de etajere și sertare, pentru a evita dezordinea de suprafață. Mai ales dacă ai copii este important să poți ascunde toate obiectele necesare lor la școală, precum cărți, caiete studențești sau alte caiete speciale.
  • Un birou simplu se potrivește perfect sub o fereastră, așadar, dacă ai o fereastră cu un pervaz lat, poți amenaja cu ușurință un spațiu de lucru. Nu ai nevoie de multe accesorii: un suport pentru birotică: pixuri, creioane, ascuțitoare, un lipici sau o riglă, un suport pentru acte și o priză la îndemână.
  • Dacă tot vorbim despre amenajarea unei sufragerii mici, pentru a include și un birou, împarte în două zone camera: una pentru muncă și alta pentru relaxare.
  • Când biroul tău este în sufragerie, păstrează suprafața liberă, fără dezordine și alege să amplasezi pe el câteva accesorii decorative care să se potrivească vibrației spațiului.

amenajare birou acasă

  • Designul biroului trebuie să aibă o personalitate proprie, așadar poți opta pentru plasarea acestuia lângă o bibliotecă.
  • Dacă vei opta pentru amenajare birou acasă, poți alege ca scaunul să fie orientat spre camera de zi, iar acest lucru poate păstra pe oricine lucrează la biroul de aici în activitățile care se petrec în zona de living.
  • Chiar și o mică zonă de living poate fi completată de un birou. Alege o masă îngustă de consolă ce servește ca spațiu de lucru.
  • O masă minimalistă din sticlă poate fi folosită pentru amenajare birou acasă și poate dispărea discret în spatele canapelei, pentru a trece neobservată în restul spațiului.

amenajare birou acasă

A avea un birou în sufragerie nu trebuie să fie o consolare, ci mai degrabă o oportunitate pentru un design inteligent. De asemenea, dacă vei ține cont de aceste idei pentru casă vei reuși să găsești cele mai bune opțiuni pe care le poți aplica în cazul tău sau care să se potrivească stilului tău de viață sau de muncă.

foto: pixabay.com

Comentarii

Share.