Brazi de Crăciun artificiali 3D – ce sunt și ce avantaje au

0

Brazii de Crăciun artificiali 3D au fost un succes în ultimii ani. Acele 3D utilizate nu cad și nu se pot distinge de cele vii.

Mai mult de 30 de specii exclusive numai aici. Fiecare dintre brazii noștri 3D oferă un aspect, o formă și o culoare perfecte, de prima clasă. Pentru un aspect mai dens și mai realist, centrul este îngroșat cu ace de pin clasice. Alegeți dintr-o varietate de tipuri și modele de brad, fie că este vorba de pin, molid sau brad tradițional.

Iată cum să alegi un brad de Crăciun artificial perfect.

Chiar și mărimea contează

Ați ales un brad de Crăciun care vă place și care îndeplinește toate cerințele dumneavoastră, vă duceți cu entuziasm să îl montați în sufragerie și, deodată, descoperiți că este prea mare și nu încape în cameră!

Acestea sunt exact situațiile pe care trebuie să le evitați și să măsurați din timp locul în care veți amplasa bradul. La firma noastră, stim că nu la toată lumea poate să încapă un brad de doi metri în sufragerie, motiv pentru care avem brazi de Crăciun de diferite înălțimi și lățimi.

Puteți alege între brazi mici de 60-110 cm, brazi de 120 și 150 cm, brazi de dimensiuni standard de 180 cm, 210 cm, 220 cm, 240 cm, 250 cm și, de asemenea, brazi de Crăciun extra înalți de 270-450 cm.

Dacă vă doriți un brad de Crăciun clasic și mare, se recomandă ca vârful bradului să se termine la aproximativ 15 cm de tavan.

De asemenea, trebuie să țineți cont de lățimea bradului. Pe lângă brazii standard, puteți alege și brazi înguști, care sunt potriviți pentru spatii mai restrânse, sau brazi foarte largi, care sunt cu 15-20 cm mai largi decât brazii standard.

Unul dintre cele mai populare tipuri de brazi de Crăciun largi este varianta înaltă a bradului 3D, care garantat o să domine orice cameră.

Brazii de Crăciun mici în ghiveci sunt, de asemenea, o alegere excelentă, deoarece sunt la modă, eleganți și nu ocupa mult spațiu. Un mini brad 3D FULL 3D frumos într-un ghiveci sau un brad caucazian 3D original într-un ghiveci vă va încânta cu siguranță.

Variații de culoare ale brazilor de Crăciun

Zilele în care un brad de Crăciun trebuia sa fie exclusiv verde au trecut de mult.

Astăzi puteți alege între diferite nuanțe de verde, brazi albi acoperiți de zăpadă groasă, brazi de Crăciun cu ramuri acoperite de zăpadă moale sau brazi într-o varietate de culori extravagante.

Deși brazii verzi sunt încă cei mai populari, brazii de Crăciun albi și înzăpeziți devin din ce în ce mai populari în fiecare an.

Brazii de Crăciun în argintiu înghețat sunt, de asemenea, un trend fierbinte, ceea ce îi face de neratat.

Dacă nu doriți să folosiți o mulțime de ornamente pentru a vă decora bradul de Crăciun, există, de asemenea, brazi de Crăciun subtil decorați în mod natural, cum ar fi popularul brad de zăpadă 3D, molidul de cristal sau pinul argintiu cu cristale de gheață care dă un aspect frumos, înzăpezit, bradului.

Comentarii

Share.

Susține-ne cu un Like!