Agenda BIO #11 – Editia de toamna in gradina

0

Atinsă de raze calde și blânde, de culori puternice și atmosferă de septembrie curajos de timid, grădina Casei Universitarilor găzduiește ultima ediție Agenda Bio din acest an. Pentru că știm că vara este un sfetnic priceput, vacanța, oamenii și experiențele sunt surse de inspirație și motivație, iar adoptarea unui stil de viață sănătos, armonios și echilibrat nu poate suporta amânare, te așteptăm pe 8 și 9 septembrie la Agenda Bio #11.

Ultima ediție din acest an aduce împreună aproximativ 70 de branduri preocupate de sănătatea ta și de mediul înconjurător, seminarii de dezvoltare personală, ateliere de gătit și nutriție, sesiuni și clase de yoga. În cadrul evenimentului reunim specialiști și traineri din diverse domenii de activitate și interes care își dedică timpul și experiența pentru a te ajuta să atingi echilibrul mult dorit și căutat.

Te invităm să te bucuri de natură și să-ți refaci stocul de sănătate și energie, motivație și inspirație. Nu uita să-ți pregătești cămara și desaga cu produse grijuliu de sănătoase pentru toamna și iarna hotărât de nerăbdătoare.

 Ce vei găsi la Agenda Bio #11?

  • zonă de târg cu aproximativ 70 de standuri cu produse bio și naturale;
  • food area: mâncare vegetariană și vegană (terasa restaurantului);
  • tatuaje cu henna;
  • clase de yoga, seminarii de dezvoltare personală și nutriție incluse în biletul de intrare;
  • spectacole interactive, ateliere de creație și dans pentru copii

Când? – Sâmbătă și duminică, 8 și 9 septembrie 2018; 10:00 – 19:00

Unde? – În grădina Casei Universitarilor București (str. Dionisie Lupu 46 )

Cum? – Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei/persoană/zi, iar copiii pȃnă ȋn 14 ani pot intra gratuit. Biletul include accesul ȋn zona de tȃrg, la seminarii, clase de yoga și degustări şi testări de produse.

Mai multe detalii găsiți pe www.agendabio.ro, în programul evenimentului şi ȋn event-ul de pe Facebook.

Comentarii

Share.