8 Sfaturi de make-up care te vor ajuta sa obții un look natural

0

Toată lumea își dorește aspectul de „fără machiaj”. În mod surprinzător, obținerea acelui chip „M-am trezit așa” poate necesita mult mai multă muncă.

Găsirea produselor potrivite pe care să le purtați atunci când doriți un machiaj cu aspect natural poate fi mai complexă decât credeți.

Nu vrei ceva prea luminos sau prea întunecat. Nici un contur prea vizibil. Practic, nu doriți ca machiajul dvs. să fie suficient de vizibil încât să fiți complimentat pentru nuanța de ruj.

Aspectul „natural” necesită într-adevăr o anumită aplicare a machiajului și, de asemenea, o anumită abilitate. Vestea bună este că nu ar trebui să dureze atât de mult timp, mai ales dacă aveți o rutină de machiaj în mai mulți pași.

Iată 8 sfaturi de make-up care te vor ajuta sa obții un look natural:

1. Hidratați-vă mai întâi

Crearea unei baze curate pentru machiaj este foarte importantă. După ce vă spălați fața, aplicați cremă hidratantă, vă avantajează pielea, hidratând și având beneficii anti-îmbătrânire. Scăldându-vă pielea cu substanțe nutritive înainte de a aplica machiaj, creați o paletă mai fină în care fondul de ten sau corectorul dvs. se pot amesteca perfect.

2. Aplicați straturile acoperitoare la minimum

Acoperiți cearcănele, liniile fine sau petele cu un anticearcăn cu acoperire medie. Acest lucru va masca imperfecțiunile și va lăsa pielea să pară impecabilă sau.

3. Folosiți pudră sau un fond de ten ușor

Când obiectivul dvs. este un machiaj abia vizibil, vă recomandăm să folosiți o pudră sau un fond de ten lichid ușor. Machiajul gros nu susține exact iluzia pe care o urmăm.

Asigurați-vă că aplicați uniform cu o pensulă sau un burete pentru un finisaj uniform, neted.

4. Păstrați fardul de obraz discret

Fardurile-cremă funcționează foarte bine, deoarece puteți construi și amesteca cât doriți pentru o nuanță dramatică sau subtilă a culorilor.

În funcție de culoarea pielii, culorile de roșu vor varia, dar cele de piersică tind să arate grozav pentru toată lumea.

Aplicați pe linia naturală a pomeților, în care în mod normal apar subtilități roz. Pentru majoritatea dintre noi, asta este chiar sub exteriorul ochiului și merge spre tâmple.

5. Optează pentru nuanțe neutre

Alegeți truse machiaj care conțin o paletă de culori din această zona de natural. Aplicați ușor o culoare neutră peste pleoape pentru un efect discret dar frumos. Alegeți o culoare care este doar o nuanță sau două mai închisă decât nuanța pielii; orice ton prea întunecat vă va duce spre o zonă dramatică.

6. Găsiți culoarea favorită de ruj pentru buze nude

Când alegeți culoarea rujului, mergeți pe tonuri de roz, piersică și nuanțe de nisip. De asemenea, puteți să scăpați de ruj și să aplicați doar un pic de luciu pentru un look și mai natural.

7. Aplicați un strat fin de rimel (dacă doriți)

Un strat subțire de rimel este tot ce aveți nevoie. Dacă aveți gene mici și încă vreți ca ochii să iasă în evidență, un strat de rimel poate fi o idee bună. Dacă aveți genele mari și pline, vă recomandăm să săriți cu totul acest pas.

8. Săriți peste contur

În timp ce creionul de ochi este excelent pentru un ochi dramatic, nu se potrivește cu aspectul natural de machiaj. Nu aplicați niciun eyeliner pe partea de sus sau de jos.

Nu numai că fața va arăta uimitoare în mod natural , dar vă va plăcea și cât de ușor este să vă îndepărtați machiajul!

Indiferent de machiajul ales, natural sau mai intens, folosiți doar produse de calitate, cum sunt cele de la Estee Lauder, pentru a avea un ten sănătos și tânăr cât mai mult timp.

Comentarii

Share.