Vrei o bucătărie modernă? Iată ce piese de mobilier trebuie să alegi!

0

Bucătăria, pe lângă faptul că este considerată inima casei în multe cazuri, este, de asemenea, camera unde trebuie să pui accentul pe decorațiuni interioare, tendințe tehnologice și de design.

Cu alte cuvinte, este recomandat să te ocupi de amenajare bucătărie mult mai des, iar mobilierul modern și contemporan este ceea ce ar trebui să alegi acolo. Așadar, în cele ce urmează o să afli care sunt cele mai utile idei pentru casă, pe care le poți folosi dacă îți dorești să oferi bucătăriei un aer modern.

Scaune de bar

Proiectează o bucătărie modernă, cu o insulă cu aspect deosebit, care se dublează ca bar și completeaz-o cu niște scaune de bar elegante, ce se potrivesc perfect într-o bucătărie cu un decor simplu și primitor.

sursa foto: https://www.livspace.com/in/magazine/kitchen-furniture-designs

Blaturi de marmură

Blaturile din marmură trebuie să nu lipsească atunci când te ocupi de amenajare bucătărie modernă, deoarece arată elegant și combină funcționalitatea cu o frumusețe rafinată. Poți asorta blatul tău din marmură cu insula de bucătărie pentru un aspect simplu și modern.

sursa foto: www.pinterest.com

Scaune pentru masă

O mulțime de bucătării moderne includ, de asemenea, o zonă de ședere/de masă compusă dintr-o masă minimalistă și câteva scaune de sufragerie clasice, cum ar fi scaunele simple cu picioare din lemn.

sursa foto: https://www.livspace.com/in/magazine/kitchen-furniture-designs

Depozitare funcțională a insulei

Insula de bucătărie va impresiona cu siguranță dacă vei alege un model unde poți depozita pe una dintre părți diverse decorațiuni interioare sau dacă va avea un spațiu de depozitare încorporat pentru cărți. Vei adora simplitatea și modul în care aceste două caracteristici ies în evidență.

Accente din oțel inoxidabil

Poți adăuga câteva accente din oțel inoxidabil pentru a se potrivi cu aparatele de bucătărie. De exemplu, poți opta pentru o astfel de hotă bucătărie din oțel inoxidabil. Are un aer industrial, dar este un aspect foarte modern, de fapt.

sursa foto: https://rangecraft.com/stainless-steel-range-hoods/

Aparate încorporate

Atunci când proiectezi o bucătărie modernă, aparatele încorporabile ar trebui să fie în partea de sus a listei. Acestea îți permit să oferi bucătăriei un aspect minimalist și organizat și să profiți la maximum de spațiu.  Dar reține că, cel mai probabil, vei avea nevoie de mobilier personalizat daca vei opta pentru o mașină de spălat vase incorporabilă sau un cuptor incorporabil pe gaz.

sursa foto: https://www.livspace.com/in/magazine/kitchen-furniture-designs

Sertare ascunse

Cum ar fi ca o insulă de bucătărie să ofere suficient spațiu de depozitare pentru toate obiectele necesare într-o bucătărie? Alege un model cu suficiente sertare. Astfel vei avea o mulțime de spații de depozitare pentru orice, de la veselă și vase la tigăi. Dar cel mai bun lucru este că totul rămâne ascuns și singurele caracteristici vizibile rămân cuptorul și chiuveta.

Iluminare atrăgătoare

Micile lucruri și detaliile accentului joacă un rol foarte important în cazul bucătăriilor moderne și contemporane. Corpurile de iluminat sunt adesea îndrăznețe și interesante. În acest caz, profită de designul general alb-negru.

sursa foto: https://www.houzz.com/magazine/7-ideas-to-get-your-back-of-the-island-storage-right-stsetivw-vs~107384433

Insula de bucătărie cu șemineu

Gândește original atunci când îți proiectezi bucătăria modernă. Dacă face parte din planul deschis, insula va fi cel mai probabil elementul care separă bucătăria de living, astfel încât să poți include un șemineu în designul său.

sursa foto: https://onekindesign.com/2017/02/10/kitchens-warm-cozy-fireplaces/

Comentarii

Share.